سفارش تبلیغ
صبا ویژن
به وبلاگ دانش خوش آمدید
هنگامی که مؤمن فقیه می میرد، شکافی در اسلام پدید می آید که هیچ چیزآن را پر نسازد . [امام صادق علیه السلام]

نوشته شده توسط:   بهزاد  

پنج شنبه 87 مرداد 31  8:1 صبح

اگر حداقل یک فن اضافی برای کامپیوتر خود نصب کرده باشید. حتماً متوجه صدای اضافی آن شده اید. فن اضافی برای گردش هوای بهتر و جلوگیری از افزایش حرارت کامپیوتر بسیار خوب است، اما مشکل نویز یا صدای مزاحم هم وجود دارد، که به کیفیت، دور و قدرت فنی که خریداری کرده اید هم بستگی دارد.  مشکل دیگر این است که گرد خاک بیشتری وارد کامپیوتر شما می شود. که باید در دوره های زمانی کوتاهتر کامپیوتر خود را نظافت کنید. برای کاهش صدای تولیدی هم یک راه حل ساده وجود دارد. و آن کاهش سرعت یا دور فن در زمانی است که کامپیوتر در بار کامل کار نمی کند.  و زمانیکه به تهویه گرما با شدت بیشتری احتیاج دارید. ( مانند زمانیکه یک بازی سه بعدی را اجرا می کنید یا کامپیوتر را Over Clock کرده اید.) آنگاه احتمالاً می خواهید فن با سرعت بالا کار کند. اما چگونه می توان این کار را انجام داد؟

نسل جدید فن ها دارای سیستم کنترل سرعت هستند. بعضی از کمپانی ها فن هایی با سیستم کنترل دور برای کامپیوتر ساخته اند. یکی از آنها را می توانید در آدرس زیر بیابید.

www.coolermaster.com

پس از اینکه بر روی لینک بالا کلیک کردید بدنبال مدلهای Aerogate و Musketter را چک کنید.

مشکل این جاست که این محصولات کمی گران هستند و ممکن است در ایران قابل دسترسی نباشند. بنابراین ما در اینجا نحوه اسمبل یک سیستم کنترل سرعت ساده را برای کامپیوتر ارائه میدهیم. این کار ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. و قیمت آن هم بسیار مناسب است. برای این کار باید با لحیم کاری قطعات الکترونیکی آشنا باشید یا از کسی که در این زمینه مهارت دارد کمک بگیرید.

تنها چیزی که لازم دارید و باید خریداری کنید یک پتانسیومتر 100 اهم خطی است که در فروشگاههای لوازم الکترونیکی به وفور یافت می شود. همچنین به 60 سانتی متر سیم هم احتیاج دارید. تا اتصالات لازم را انجام دهید.

نحوه اتصال ساده است. سیم تغذیه فن باید قطع شود و پتانسیومتر بین آن قرار می گیرد. این سیم برای سوکتهای سه پین قرمز رنگ و برای سوکتهای چهار پین زرد رنگ است. ( سوکتهای سه پین به مادربرد و سوکتهای چهار پین مستقیماً به منبع تغذیه وصل می شوند.)

سر های سیمی را که قطع کرده اید لخت کرده و به پایه های پتانسیومتر لحیم کنید. به خاطر داشته باشید حتما بعد از پایان کار قسمتهای بدون عایق را با نوار چسب برق عایق کاری کنید. تا از اتصالی ناخواسته جلوگیری کنید. برای دسترسی بهتر می توانید پتانسیومتر را در جلوی کیس نصب کنید. تنها کاری که لازم است بکنید سوراخ کردن کاور پلاستیکی کیس است. شما می توانید برای هر فنی که صدای زیاد دارد یک پتانسیومتر نصب کنید ولی مراقب فن CPU باشید و بهتر است روی آن این کار را انجام ندهید.

 

< border=0 name=I2 src="../../frames/left.htm" frameBorder=0 width=223 height=1439 target="_top">
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames. این صفحه توسط یاد بگیر دات کام بوجود آمده است و حاوی مطالب آموزشی است اگر این مطالب را مشاهده می کنید به این معنی است که این صفحه حاوی یک فریم تعبیه شده است و مرورگر شما آنر ساپورت نمی کند

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
 
دوشنبه 103 آذر 5
امروز:   480 بازدید
دیروز:   18  بازدید
فهرست
پیوندهای روزانه
آشنایی با من
به وبلاگ دانش خوش آمدید
مدیر وبلاگ : بهزاد[654]
نویسندگان وبلاگ :
مینا (@)[4]

میترا (@)[6]


لوگوی خودم
به وبلاگ دانش خوش آمدید
اوقات شرعی
حضور و غیاب
لینک دوستان
آوای آشنا
آرشیو
اشتراک
 
طراح قالب
www.parsiblog.com