سفارش تبلیغ
صبا ویژن
به وبلاگ دانش خوش آمدید
[ و روایت شده است که حضرتش روزى میان یاران خود نشسته بود . زنى زیبا بر آنان بگذشت و حاضران دیده بدو دوختند . پس فرمود : ] همانا دیدگان این نرینگان به شهوت نگران است و این نگریستن موجب هیجان . پس هر یک از شما به زنى نگرد که او را خوش آید با زن خویشش نزدیکى باید ، که او نیز زنى چون زن وى نماید . [ مردى از خوارج گفت خدا این کافر را بکشد چه نیک فقه داند . مردم براى کشتن او برخاستند ، امام فرمود : ] آرام باشید ، دشنام را دشنامى باید و یا بخشودن گناه شاید . [نهج البلاغه]

نوشته شده توسط:   بهزاد  

منبع: www.p30download.com


بر اساس گزارشی از شرکت مایکروسافت ، جاسوس افزارها دلیل اصلی از کار افتادن یک سوم کامپیوتر های جهان, در طول سال گذشته  بوده اند. از آن جا که این مسئله بسیار جدید و هنوز هم در حال تحول و گسترش است، بسیاری از کاربران کامپیوتر ها، هنوز جاسوس افزارها را نمی شناسند به طوری که اکثر جاسوس افزارها بر اثر بی احتیاطی و یا بی اطلاعی کاربران به سیستم ها نفوذ کرده و به جمع آوری و ارسال اطلاعات شخصی آنها به هکر ها می پردازند. برخلاف ویروسها که اغلب به صورت مخفی و در پشت صحنه و به دور از چشم کاربر عمل میکنند، جاسوس افزارها علناً علائمی را از وجودشان به روی کامپیوتر کاربر نشان میدهند.

علائم جاسوس افزارها
آدرس های تغییر یافته Home Page یا صفحه خانگی مرورگرها، تغییر پیدا کردن جستجو های پیش فرض وب به سایت های ناشناخته و بمباران شدن توسط تبلیغات popup های متعدد، از علایم معمول و مرسوم وجود جاسوس افزارها در سیستم هستند، که ضرر های خاصی نداشته و فقط به تغییرات جزیی در سیستم می پردازند. برخی دیگر از جاسوس افزارها پا را فراتر از این گذاشته و به جمع آوری و دزدیدن اطلاعات مهمتری همچون کلمات عبور یا اطلاعات کارت های اعتباری کاربر میپردازند.
 انتشار جاسوس افزار ها معمولا از طریق پست الکترونیک، نرم افزار های اشتراک گذاری فایل ها، کلیک های اشتباه و وسوسه انگیز بروی تبلیغات و لینک های وب سایت و ... منتشر میشوند. برای جستجو و حذف جاسوس افزار ها از کامپیوتر، میتوان رد هر فایلی را که از اینترنت دریافت کرده اید در کامپیوتر خود پیدا کرده و آن را به طور کامل حذف کنید. ولی این کار چندان هم ساده نیست، چرا که جاسوس افزارها معمولا پس از نفوذ به سیستم ها از خود چند کپی دیگر ساخته و خود را در مکان های مختلف کامپیوتر تکثیر و سپس مخفی میکنند، بنابر این پیدا کردن وحذف آنها به روش دستی امری است مشکل و شاید امکان ناپذیر؟! در این سو شرکت های ضد ویروس و ضد جاسوس نیز بیکار ننشسته و در جهت افزایش ضریب امنیت در کامپیوترها به تولید ابزارهای مختلف ضد جاسوس، موسوم به AntiSpy ها پرداخته اند که وظیفه آنها جستجو و حذف اتوماتیک جاسوس افزارها میباشد. از آنجایی که Firewall ها وAntivirus های حال حاضر توانایی شناسایی و جلوگیری از نفوذ بسیاری Spyware ها و Adware ها را ندارند این وظیفه بر عهده دیگر نرم افزار های اینکاره موسوم به AntiSpy ها میباشد. (البته بزودی شاهد ادغام جاسوس افزارها و آنتی ویروسها و ارائه هر دو با هم (مانند نرم افزارهای 2 کاره آنتی ویروس+دیواره آتش) خواهید بود ولی تا رسیدن آن زمان بهتر است از وجود حداقل یک برنامه ضد جاسوس در سیستم خود استفاده کنید)


Spyware Doctor یکی از محبوبترین برنامه های ارائه شده Spy Remover در بین کاربران است که طبق گفته وب سایتش رکورد دانلود 500,000 بار در هر هفته و امتیاز 5.5 از سایت های CNET ,download.com را دارد.

( لینک دانلود در ادامه مطالب )


 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
 
دوشنبه 103 آذر 5
امروز:   44 بازدید
دیروز:   18  بازدید
فهرست
پیوندهای روزانه
آشنایی با من
به وبلاگ دانش خوش آمدید
مدیر وبلاگ : بهزاد[654]
نویسندگان وبلاگ :
مینا (@)[4]

میترا (@)[6]


لوگوی خودم
به وبلاگ دانش خوش آمدید
اوقات شرعی
حضور و غیاب
لینک دوستان
آوای آشنا
آرشیو
اشتراک
 
طراح قالب
www.parsiblog.com